Προϊοντα επιβίωσης & πρόληψης
εκτάκτων αναγκών & κρίσεων

Kαλέστε μας +30.2310 698514

Ρ3-Μάσκες Προστατευτικές Κατά Ιούς

Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούμε συνέχεια για τη γρίπη των πτηνών. Η προειδοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για παγκόσμια επιδημία της γρίπης. Αν τελικά υπάρχει η γρίπη των πτηνών ή όχι δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, η ιστορία της ανθρωπότητας, μας λέει πως υπήρχαν πολλές Πα¬γκόσμια μεταδιδόμενες επιδημίες γρίπης. Δεν είμαστε ειδικοί πάνω στους ιούς και στις επιδημίες, βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας σχετικά με αυτά που μας λένε.

Από την πλευρά μας θα Θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως μόνο μία μάσκα Ρ3 μπορεί να μας προστατέψει από ιούς. Ακολουθούμε την προτροπή του Ερυθρού Σταυρού και τους οργανισμούς πολιτικής προστασίας και προσφέρουμε τις μάσκες Ρ3 για αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να γνωρίζετε πως οι μάσκες Ρ1 και Ρ2 που πωλούνται για εργασίες στις οικοδομές δεν είναι κατάλληλες για ιούς. Για να γλιτώσουμε από μία παν¬δημία οι ειδικοί μας συνιστούν να έχουμε στην κατοχή μας 40-60 μάσκες το άτομο και εγγυώνται 100% ασφάλεια για 8 ώρες για συνεχόμενη χρήση. Αφού χρησιμοποιηθούν τις αφήνουμε για 4 ημέρες στην άκρη, μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου οι ιοί έχουν πεθάνει.
Οι μάσκες Ρ3 έχουν βαλβίδα για ευκολότερη εκπνοή, κρατάει επίσης χαμηλά τη Θερμοκρασία για την υγρα¬σία που δημιουργείται.
Είναι κατάλληλη για χημικά, βακτήρια, ιούς, ραδιοενεργά (σκόνες) κ.ά.
Οι μάσκες είναι συσκευασμένες η κάθε μία ξεχωριστά σε πλαστική σακούλα ανά 15 τεμάχια.