Προϊοντα επιβίωσης & πρόληψης
εκτάκτων αναγκών & κρίσεων

Kαλέστε μας +30.2310 698514

Προστατευτική Φόρμα ΑΒ Eurolite

Η προστατευτική φόρμα της Eurolite χρησιμοποιείται από πολλούς στρατούς του κόσμου αλλά και ατην πολιτική προστασία. Εύκολη εφαρμογή και γρήγορη χρήση σε περίπτωση ατυχήματος.
Είναι κατασκευασμένη από ειδικό υλικό (Rolamit). Στις ελαφριές προστατευτικές φόρμες ανά τον κόσμο, η φόρμα της Eurolite ανήκει ποιοτικά ψηλά ατην κατηγορία, γιατί έχει τις προδιαγραφές που χρειάζεται ο στρατός. Το υλικό πρέπει να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία είναι η ανθεκτικότητα ατην τριβή και στο σχίσιμο, μικρό στη συσκευασία και στο βάρος. Παρέχει προστασία από ραδιοενεργά, βιολογικά και χημικά.

Η φόρμα αποτελείται από δύο μέρη, ένα σακάκι με κουκούλα και γάντια τα οποία είναι Θερμοκολλημένα και παντελόνι το οποίο καλύπτει και τα υποδήματα. «Ετσι καλύπτει όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο στο οποίο τοποθετείται η μάσκα. Η φόρμα κατασκευάζεται σε ένα μέγεθος σχετικά μεγάλο και έτσι μπορούμε να βάλουμε ζεστά ρούχα από μέσα όταν χρειαστεί. Η φόρμα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους ανθρώπους κολλώντας την με ταινία.

  • Χρώμα: Καφέ.
  • Βάρος: 500γρ.
  • Μέγεθος: Ταιριάζει σε όλους.